Bemutatkozás

Tetoválózóna: nincs határ!

Akár kezdő tetováló, akár profi mester vagy, nálunk biztosan megtalálod a számodra leginkább megfelelő tetováló felszerelést. Célunk, hogy teljes körű szolgáltatásunkkal megkönnyítsük, a tetováláshoz szükséges, gépek, szettek, bútorok, lámpák, festékek, alkatrészek, higiéniai termékek beszerzését, és ezt a lehető legrövidebb idő alatt, el is juttassuk hozzád!

Minden, ami a tetováláshoz kell

Komplett Tetováló Felszereléseinkben minden adott ahhoz, hogy gördülékenyen, de mégis profin tudj dolgozni. Több mint tíz szett közül választhatod ki, az igényeidnek leginkább megfelelő összeállítást. Ha csak egy Tetováló Gép hiányzik a készletből, mert épp elromlott, vagy modernebbre vágysz, itt biztosan megtalálod. Legyen az akár, Toll Tetoválógép,-akkumulátoros, vagy egyszerű, Pen, forgómotoros, vagy hibrid tekercses, mindenre van egy jó ajánlatunk. De ha a sminktetoválás a szenvedélyed, ahhoz is találsz megfelelő eszközt.

Tartozékok, alkatrészek széles választéka

Dühítő, ha tönkre megy egy alkatrész, eltörik egy tartozék. Sok esetben ezeket nehéz beszerezni. Ezt a problémát vagyunk hivatottak orvosolni, hiszen gépeinkhez, minden tartozék bármikor beszerezhető. Tekercsek, vázak, kalapácsok, csavarok, gépgumik, csak néhány, alkatrészeink széles választékából.

Festékek a színek szerelmeseinek

Legyen csak fekete, vagy színes minta, az ügyfél óhaja, te meg tudod csinálni, professzionális minőségű festékeinkkel. Hatalmas választékunkban mindenki megtalálhatja, a számára legmegfelelőbb színt, vagy színpalettát.

Alapok alapja, a higiénia

A higiénia az élet minden területén, nagyon fontos, de a tetoválás esetében, kiemelt szerepet kap. Éppen ezért mi sem hagyhatjuk ki, kínálatunkból. Flakonok, maszkok, szappanok, védő pelxik, borotvák, ultrahangos tisztító gép, vazelin, kötény, tisztítóhab, beszerezhető egy helyen!

Ma megrendeled, holnap megkaphatod

Raktárunkban higiénikusan, a megfelelő óvintézkedések mellett, a munka, folyamatos. Megrendelésedet, 2-4 munkanapos határidővel a GLS futárszolgálat szállítja házhoz.