Kategóriák
Bevásárlókosár
A kosarad jelenleg üres

THE INKED ARMY - Papírpoharak - Komposztálható és biológiailag lebomló - 130 ml - 100 db/doboz

Várható szállítási idő: 2-4 munkanap
Lista ár: 2.790 Ft
Darabszám:
Részletes leírás:

THE INKED ARMY papírpoharai kukoricakeményítő anyagból készültek, hogy gyorsabban lebonthatók legyenek biológiailag és csökkentsék a hulladékkezelés terheit.

A papírpoharak kiválóan alkalmasak vizespohárnak (a tű kimosására) egy tetováláshoz. Minden szabványos poháradagolóba és pohártartóba illeszkednek.

 

Megjegyzés: A papírpoharakat színültig töltöttük víz/Oxxolon/Tetoválás színek keverékével. Még 8 óra elteltével sem mutatkozott a papírpohár vízáteresztő jele.

 

Miért használtunk víz/oxolon/tetováló tinta keveréket? A tapasztalatok szerint ez a legmagasabb koncentráció, amit a biológiailag lebomló papírpohárnak ki kell bírnia a mindennapi tetoválás során.

A tetoválási kiegészítők, mint például a fólia, a csomagolás, a műanyag poharak, a védőhuzatok, a kanapéhuzatok és más tetoválási kellékek fontos részét képezik a tetováló stúdióban végzett higiénikus munkavégzésnek.

Sok tetováló már most is odafigyel a vegán tetováló színekre és az ökológiai tetováló kiegészítőkre, ami már most is sokat ér. De az állatvédelem mellett természetesen gondolnunk kell a környezet többi részére is.

Mi lenne, ha nem csak állatbarát anyagokat használna, hanem egy kicsit a környezetet is kíméli a tetoválás során?

A THE INKED ARMY ECO FRIENDLY termékek komposztálható és biológiailag lebomló bioműanyagból készülnek, ami azt jelenti, hogy többnyire PLA-ból (polilaktid) készülnek, amely kukoricakeményítőből származik.

Még a gyártási folyamat is 65%-kal kevesebb energiát használ fel, és 68%-kal kevesebb üvegházhatású gázt termel, mint a hasonló eldobható műanyag tetováló termékek. Tehát a THE INKED ARMY ECO FRIENDLY, biológiailag lebomló tetováló termékek elégetése közben hulladékégetőkben, újrahasznosítás nélkül is, máris kevesebb CO2 szabadul fel.

A THE INKED ARMY ECO FRIENDLY komposztálható és biológiailag lebomló alapanyagokból készült tetováló kellékei könnyen újrahasznosíthatók normál háztartási komposztrendszerekben.

A csomagolásnál a fenntarthatóságot is figyelembe veszik, teljes egészében újrahasznosított papírból készült és teljesen műanyagmentes.

 

 

Jellemzők:

 

Anyaga: Papír

Fehér szín

Egyszeri használatra

Perem átmérő: 6 cm

Magasság: 61 mm

Űrtartalom: 130 ml

100 darab csomagonként

Csészénkénti súly: 5 g

Vízálló

Biológiailag lebomló

Környezetbarát gyártású

 

Hasonló termékek
120ml-es Üres Flakon
490 Ft
15ml-es Üres Flakon
300 Ft
Beszerzés alatt
30ml-es Üres Flakon
350 Ft
60ml-es Üres Flakon
420 Ft
Habosítós Flakon 150 ml-es
790 Ft
Beszerzés alatt
Műanyag eldobható pohár 100db / fekete
1.490 Ft